Online Szoba

Az exkluzív tartalmak eléréséhez, kérem kattintson a 'Belépés' gombra.

 

 

 Egyéni konzultáció

 

CÉL: Egyéni támogatás

IDŐ: 50 perc / alkalom

MILYEN ESETBEN: Ha támogatásra lenne szüksége az önmagával vagy egy helyzettel való szembenézésben. Ha elmondaná élményét, megosztaná félelmét vagy hangot adna kételyeinek. Vagy, ha közösen szeretne gondolkodni az emberi lét Önt érintő kérdéseiről.

MIKOR: Egyeztetés alapján

KINEK: Serdülők és felnőttek számára

HOL: Budapest belvárosában lévő rendelőnkben

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ezt az oldalt az alkalmazott valláspszichológia népszerűsítésére hoztam létre, amelynek célja, hogy segítse az egyéneket, családokat, szakembereket és közösségeket az emberi fejlődés valamint a harmónikus együttélés útján.

Nem vallásos pszichológia. Inkább olyan alkalmazott területek színes csokra, mint a kognitív-viselkedésterápia, mindfullness alapú kognitív terápia vagy a jövő-orientált terápia. Ezek alkalmazása olyan jellegzetes kérdésekkel kapcsolatban, mint a "Mihez kezdjek életemmel?" "Mi értelme van ennek?" "Eltévedtem az életben. Melyik ösvényen menjek tovább?" "Hiteim és értékeim eltérnek közösségem értékeitől és hiteitől. Mit tegyek?" "Olyan élményem volt, amit nem tudok megmagyarázni. Normális vagyok? Kihez forduljak?" "Rágódok, rögeszméim börtönbe zárnak. Elegem van. Hogyan törhetek ki?".

Érdeklődésem, kutatásom és írásaim témái is e kérdések köré szerveződnek. Könyveimben is - Valláspszichológus; A stressz ára - a lehetséges magyarázatokat, válaszokat keresem.

E válszkeresés személyes szenvedélyem, a megtalált válaszok megosztása pedig küldetésem.

Támogatásom online, telefonon, emailben, személyesen is igénybe vehető.

A pszichológusi hivatással kapcsolatos hitvallásom hét pontban:

1. Mások segítésének sikere nem a speciális eszközök vagy módszerek alkalmazásán múlik, hanem a segítő személyiségén, és azon a szándékon, ami a beavatkozást vezérli.

2. A segítő és a kliens közötti tér legalább annyira szent és transzformatív, mint a kliens és kihívásai, családja vagy más kapcsolatai közötti tér.

3. A segítő nem az adott probléma szakértője. Inkább előmozdító abban, hogy a kliens a lehető legjobban ki tudja bontakoztatni autonóm működésmódjait.

4. Mind a segítő, mind pedig a kliens rendelkezik tapasztalatokkal. Ezek sem helyesek vagy helytelenek, megfelelőek vagy nem megfelelőek, egészségesek vagy egészségtelenek. Tapasztalatok, amelyek bázisán kibontakozhat a tanulás, a fejlődés.

5. Ha a kliens több választási lehetőséggel rendelkezik, nagyobb szabadságot élhet át. A segítő kulcs szerepe abban rejlik, hogy a kliens jobb térképpel rendelkezhessen, amely több választási lehetőséget nyújt az élet helyzeteiben.

6. A segtő és kliense "utastársak" az élet ösvényén, amelyen egy meghatározott ideig egyenrangú partnerként haladnak.

7. A kapcsolatnak nem az a célja, hogy a segítő és/vagy a kliens jól érezzék magukat. Önismeretünk fejlesztése és korlátaink reális felismerése elsőbbséget élvez. Ez azt is jelentheti, hogy egy adott kliensnek nem az aktuális, hanem egy másik segítő megfelelőbb lehet.Oldalamat folyamatosan bővítem, ezért érdemes lehet később is átböngészni.Elérhetőségeim:

balazs.polyanki@vallaspszichologus.hu 

 

Mobil: +36706206078

Polyánki Balázs

pszichológus

Szakmai tapasztalatok: Magyarország, Görögország, Németország, Hollandia, Wales, Skócia, Anglia, Egyiptom, Új-Zéland, USA, Franciaország, Svájc, Ománi Szultánság, Szerbia, Románia, Szingapúr, India és Japán

© Minden jog fenntartva - Polyánki Balázs - 2020